Oma koti Oulaisista

Sinun Oulainen -esitepdf, 4029 kb

Oulaisten puhtaan luonnon ja monipuolisten palvelujen äärellä on rauhallista ja viihtyisää elää. Väestöstä yli 60 % asuu kaupunkimaisemassa keskustaajamassa, jossa kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa. Keskustan lisäksi Oulaisissa on monta elävää kyläkeskusta, joihin asutus on sijoittunut jokimaisemaa seuraten.

Petäjäskosken, Matkanivan ja Piipsjärven kylät ovat aktiivisia yhteisöjä ja kaikissa kylissä on hyvä tonttitarjonta.

Oulaisissa asutaan pääasiallisesti pientaloissa. Tarjolla on myös sekä omistus- että vuokra-asuntoja rivi- ja kerrostaloissa. Oulaisten kaupungin omistamalla Oulaisten Amiraali Oy:llä on tarjolla viihtyisiä vuokra-asuntoja elämän eri vaiheisiin. Rakentamista suunnittelevalle on tarjolla edullisia, reilunkokoisia ja viityisiä tontteja, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti vesistöjen äärellä, osa joen rannalla ja osa kauniin Piipsjärven maisemissa. Piipsjärvi sijaitsee viiden kilometrin päässä keskustasta ja koko matkan voi liikkua kevyen liikenteen väylää pitkin.

  • Oulaisten kaupunki - Oulaistenkatu 12 (PL 22), 86300 Oulainen - puh./vaihde: (08) 47931 (klo 9-11 ja 12-15), e-mail: kaupunki(at)oulainen.fi