Elinkeinot ja yrittäminen

Sinun Oulainen -esite.pdf, 4029 kb


Oulaisten kaupungin yrityselämä on monipuolista ja yrityksille on runsaasti toimintaedellytyksiä. Kaupungin roolina on synnyttää Oulaisiin aktiivinen ja monipuolinen yritys- ja palvelurakenne tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa. Oulaisissa valmistetaan turvakenkiä, kierresaumaputkia ja jääkiekkokaukaloita, painotuotteita, jalostetaan kiveä ja puuta sekä tehdään monia muita tasokkaita tuotteita.

Oulaisissa on yrityksille yritystontteja ja hallitilaa. Molempia voi sekä vuokrata että ostaa edullisesti. Tilojen hankkimininen on nopeaa ja kaupungin päätökset yritystoiminnan suhteen joustavia.

Yrityspalvelukeskus palvelee sekä toimivia että aloittavia yrittäjiä. Apua saa myös yrityksen kehittämiseen. Eu-hankkeiden myötä yritykset saavat toimintaansa tukea ja neuvontaa. Paikalliset oppilaitokset tekevät yrityksille monipuolisia tutkimuksia ja selvityksiä oppilastöinä. Oulaisissa toimii myös useita hyvätasoisia tilitoimistoja, jotka vastaavat yritysten tarpeisiin. Oulaissa on aktiivinen valtakunnallisestikin palkittu yrittäjäyhdistys, joka tekee rakentavaa yhteistyötä kaupungin kanssa.

Yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Yrityksen perustamisopas alkavalle yrittäjälle - Opas tästä linkistä
Opas myös englanniksipdf, 1925 kb ja venäjäksipdf, 2103 kb.

Yrityspalveluesite

Esite on luettavissa kolmella kielellä (suomi, englanti ja venäjä).

pdf, 1317 kbpdf, 1291 kbpdf, 1312 kb

  • Oulaisten kaupunki - Oulaistenkatu 12 (PL 22), 86300 Oulainen - puh./vaihde: (08) 47931 (klo 9-11 ja 12-15), e-mail: kaupunki(at)oulainen.fi