Oulun ammattikorkeakoulu, sosiaali- ja terveysalan yksikkö


Oulun ammattikorkeakoulu, sosiaali- ja terveysalan yksikkö

Oulun ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan yksikkö on monipuolinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämiskeskus. Yksikössä kouluttautuu Oulussa ja Oulaisissa asiantuntijoita hyvinvointia ja terveyttä edistäviin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin tehtäviin.

Tutkintoon johtavaa koulutusta on kymmenessä koulutusohjelmassa. Ammattikorkeakoulussa tarjotaan myös 30 opintopisteen laajuisia ammatillisia erikoistumisopintoja. Avoimia ammattikorkeakouluopintoja on koulupohjasta riippumatta mahdollista suorittaa perusopetusryhmien mukana.

Ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen vähintään kolmen vuoden työkokemuksen omaavat voivat hakeutua 90 opintopisteen laajuiseen ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen.

Tutkimus- ja kehittämistoimintaan kuuluvat mm. opinnäytetöihin liittyvät tutkimukset, erilaiset kehittämishankkeet ja projektit. Yksikössä toimii Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Pohjois-Pohjanmaan toimipiste.


Opintotoimiston puh. 0401415676

  • Oulaisten kaupunki - Oulaistenkatu 12 (PL 22), 86300 Oulainen - puh./vaihde: (08) 47931 (klo 9-11 ja 12-15), e-mail: kaupunki(at)oulainen.fi