Pelastustoimi


Pelastustoimen palvelut kuntamme alueella tuottaa Jokilaaksojen pelastuslaitos.

Pelastuslaitoksen eri paloasemien ja henkilöstön yhteystiedot, esittelyn ja palvelutuotannon löydät pelastuslaitoksen omilta sivuilta.

Ilmoita & selaa paikkakuntasi turvallisuusriskit: TURVAKANAVA.fi

Olipa asianasi vaikka turvallisuuteen liittyvä huoli, tiestön parantaminen tai palaute viranomaisen toiminnasta, lähetä siitä viestiä turvallisuusviestilinkin kautta. Sama viesti voi aiheesta riippuen mennä moneen paikkaan yhdellä kertaa. Tällä hetkellä turvallisuusviestipalvelu toimii seuraavien kuntien alueella (ns. Oulun eteläinen): Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Merijärvi, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Siikajoki, Sievi, Siikalatva, Vihanti ja Ylivieska.

Turvakanavan kautta voit antaa myös ilmoitukset viranomaisille esim. kulotuksista ja avotulesta. Kirjoita aika ja osoite viestikenttään, jossa on tarkoitus kulottaa tai pitää huomattavaa avotulta ja laita tarkempi paikka vielä kartalle. Muista näissä tilanteissa jättää myös omat yhteystietosi pelastusviranomaisen mahdollista yhteydenottoa varten. Ole ajoissa liikkeellä. Ilmoitukset käsitellään virka-aika ma-pe 8.-16.00 välisenä aikana.

  • Oulaisten kaupunki - Oulaistenkatu 12 (PL 22), 86300 Oulainen - puh./vaihde: (08) 47931 (klo 9-11 ja 12-15), e-mail: kaupunki(at)oulainen.fi