Koronarokotukset -tiedote

TIEDOTE Koronarokotukset                                                                 11.2.2021

Oulaisten kaupungin toimesta rokoteannoksia on annettu tähän mennessä 310. Rokotuksen ovat saaneet THL:n määrittelemistä rokotusryhmistä kokonaisuudessaan ryhmät 1.2 ja 1.3 (akuuttiosaston, päivystyksen ja näytteenoton henkilökunta) ensimmäisen annoksen osalta. Tehosteannosta ei ole vielä ollut mahdollista antaa rokotuksien väliin tarvittavasta ajasta johtuen.

Lisäksi valtaosa ryhmästä 1.4 (ympärivuorokautisten ikääntyneiden hoivayksiköiden henkilökunta ja asukkaat) on rokotettu. Tämän ryhmän rokotukset ovat edelleen käynnissä ja jatkuvat vielä viikolla 7.

Kaikki tulevat rokotusaikataulut riippuvat pääosin rokoteainetoimitusten sujuvuudesta. Henkilöstöjärjestelyt ovat edenneet hyvin ja rokotusmääriä pystytään lähiaikoina reilusti lisäämään, mikäli rokotetoimituksetkin lisääntyvät.

Oulaisten kaupunki vetoaa kuntalaisiin ja pyytää edelleen välttämään puheluja rokoteaikatauluihin liittyen, koska kyselysoitot ruuhkauttavat terveyskeskuksen puhelinlinjoja. Oulaisten kaupunki tiedottaa rokoteaikatauluista kaupungin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja tiedotteina paikallislehdissä. Kaupunki pyytää kuntalaisia seuraamaan aktiivisesti eri tiedotuskanavia. Ensimmäinen joukkorokotustapahtuma on jo suunnitteilla ja sen järjestelyjen varmistuttua tiedotamme kaikista käytännöistä erikseen.

Oulaisten kaupungin terveydenhuollon henkilöstö tekee parhaansa, jotta kuntalaiset saavat rokotteen niin pian kuin mahdollista.

Oulaisten kaupunki
Johtava lääkäri Harri Pennanen