Pesäpallo- ja jalkapallokentät

Oulaisissa on hiekkatekonurmikenttä pesäpallolle.

Nurmikentät jalkapallolle: keskuskenttä urheilukentällä, Kotimarjalan kenttä sekä Konttilan kenttä. Hiekkakenttiä on alakoulujen ja yläkoulun pihalla.

Kaikki kentät sijaitsevat jäähallin läheisyydessä. Keskuskenttä on juoksuradan keskellä oleva jalkapallokenttä, joka sijaitsee jäähallista länteen päin 100 metriä. Pesäpallokentän alusta on hiekkatekonurmea ja se sijaitsee jäähallin vieressä länsipuolella. Siirtonurmi on jalkapallokenttä, joka sijaitsee jäähallista pohjoiseen päin noin 100 metriä.

Pesäpallo- ja jalkapallokenttien varauskalenteri

Keltaisella värillä merkityt vuorot ovat pesäpallokentän (hiekkatekonurmen) vuoroja. Jalkapallokenttien vuorot ovat vihreitä. Tumman vihreällä merkityt vuorot ovat siirtonurmen vuoroja ja vaalena vihreällä merkityt ovat keskuskentän vuoroja. Punainen väri on yksittäistapahtuma, joka menee muiden tapahtumien edelle. Turnaukset ja muut yksittäiset varaukset merkitään punaisella.

Vuorojen varaus

Kenttien vuorot on varattavissa ensisijaisesti oman paikkakunnan harrastajien käyttöön.

Vapaita pesäpallo- ja jalkapallokenttien vuoroja voi tiedustella  liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Sanna Mäyrältä, p. 044 4793272, sanna.mayra@oulainen.fi tai jäähallilta jaakontti@gmail.com