Jää- ja monitoimihalli

Oulaisten jää- ja monitoimihallista voit varata jääaikaa joukkueellesi, luokallesi tai vapaalle ryhmälle. Juuriremontoidut pukutilat suihkuineen palvelevat jäävuorojen varaajia.

Talviaikana hallin pihalta löytyy ulkoluistelualue.

Kesäaikana hallia voivat varata mm. rullakiekkoilijat sekä Rollerderby-harrastajat.

Varattavissa on myös saunatilat. Alla liitteessä vuokraushinnasto, jonka sivistys- ja hyvinvointilautakunta on hyväksynyt.

Hallista löytyy juoksusuora sekä lämpimät kahviotilat.

Kuntosali palvelee senioripassin omistajia maksutta. Kuntosalista voit varata myös henkilökohtaisia vuoroja.

Jäähallin ja kuntosalin vuorokalenteri 

Oulaisissa on siirrytty Julius-varausjärjestelmään. Uudet varaajat rekisteröityvät järjestelmään ja pääsevät sen jälkeen tekemään varauksia.

Varaus näkyy asiakkalle 0-hintana, mutta hyväksymisen jälkeen sähköpostiin tulee kuittaus varauksesta, josta asiakas näkee oikean hinnan.Vakiovuorojen varauksen yhteydessä voitte poistaa vuorot, joita ette tule tarvitsemaan kauden aikana. Peruttuja vuoroja ei laskuteta asiakkaalta. Vuorot vapautuvat näin toimittaessa yksittäisten varaajien käyttöön.

Kauden aikana yksittäisten vuorojen peruutukset tulee tehdä kolmea päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta vuorosta peritään normaalin vuoron hinta.

 

Uudessa kalenterissa sinisellä värillä merkityt vuorot ovat jäähallin yleisö- ja lämärivuoroja. Koulujen varaukset näkyvät vihreällä. 

Vaalean violetti väri on yksittäistapahtuma (peli, turnaus tai tapahtuma), joka menee muiden tapahtumien edelle. 

 

Vuorojen varaus

 

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta on päättänyt alle 18v oulaistelaisille junioreille jäätunnin hinnaksi 40€. 75min vuoro maksaa heiltä 50€.

Ulkopaikkakuntalaisten tunnin hinta on 70€.

 

Hallilta ostettavissa 10 kerran kortti yleisö/lämärivuorolle. Samalla kortilla voit myös käyttää kuntosalia. Kortti reijitetään hallin henkilökunnan toimesta.

Kortin hinta on lapset alle 18v 15€ ja aikuiset 25€.

 

Halli varattavissa kesäaikaina rullakiekkoon, tapahtumiin tai roller derbyyn elokuun loppuun saakka.