Muut tapahtumat
Maanantai
Torstai
Päättyy
Tapahtumapaikka
Sarin Kaluste / Veikon Kone Oulainen
Järjestäjä
MLL:n Oulaisten yhdistys

Operaatio Tonttu - joululahjakeräys

Operaatio Tonttu on MLL:n Oulaisten yhdistyksen vetämä joululahjakeräys. Operaatio Tonttu yhteistyökumppaneineen kerää ja toimittaa lahjoja oulaistelaisille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden luona Joulupukki ei syystä tai toisesta välttämättä pääse käymään.Vuosittain Operattio Tonttu on ilahduttanut yli 100 oulaistelaista.

Tänä vuonna joululahjojen keräysaika Sarin kalusteessa / Veikon Kone Oulaisissa on 18.11.-11.12.2019 (Keskuskatu 11, 86300 Oulainen).

Auttamishaluiset yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yrityksen voivat noutaa Sarin kalusteesta / Veikon Kone Oulaisesta yrityksen aukioloaikoina pakettikortin, josta selviää lahjan saajan sukupuoli ja ikä. Sopiva iänmukainen lahja, ostettu tai itse tehty, palautetaan Sarin kalusteeseen / Veikon Kone Oulaisiin 11.12.2019 mennessä paketoituna tai lahjakassissa.

Valmiiseen lahjaan kiinnitettään tuo alkuperäinen pakettikortti, jonka takapuolelle on kirjoitettu lahjan sisältötiedot. Oulaisten kaupungin perhetyöntekijät kirjoittavat lahjoihin uudet, nimetyt pakettikortit ja jakavat ne perheisiin joulun alla.

Lämmin kiitos avustanne, se menee varmasti perille!

Keskuskatu 11, 86300 Oulainen