Palkkasihteeri

Julkaistu: вторник, июня 30, 2020 - 16:10

Oulaisten kaupunki hakee hallintokeskukseen palkkasihteeriä, jonka tehtäväkuvaan kuuluvat monipuoliset palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät. Käytössämme on CGI:n Populus-palkanlaskentajärjestelmä.

Hakijalta odotamme kokemusta palkanlaskennasta ja virka- ja työehtosopimuksien soveltamisesta sekä itsenäistä työotetta ja hyviä asiakas- ja vuovaikutustaitoja. Hakijan eduksi luetaan kunnallisten virka- ja työehtosopimusten hallinta (KVTES, OVTES, TS, TTES JA LS) Arvostamme kehittävää työotetta.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto.Tehtävässä 6 kk:n koeaika.

Tarjoamme palkkasihteerille itsenäisen ja haastavan työtehtävän mukavassa työyhteisössä. Lisätietoja vs. hallintojohtaja Riikka Moilanen riikka.moilanen@oulainen.fi

Liikunnanohjaaja

Julkaistu: вторник, июня 30, 2020 - 13:00

Liikuntapalvelut etsii uimahalliin liikunnanohjaajaa. Liikunnanohjaajan tehtäviin kuuluu uimaopetus, vesijumppien ohjaus, uinninvalvonta ja muut uinnin järjestämiseen kuuluvat tehtävät. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää viikonlopputyötä.

Vähimmäisvaatimuksena tehtävään vaaditaan uinninvalvojan/uimaopettajan pätevyys. Muu liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikoslain edellyttämä rikosrekisterin ote.

Kirjastovirkailija

Julkaistu: четверг, июня 25, 2020 - 12:45

Oulaisten kaupungin kirjastopalvelut hakee

KIRJASTOVIRKAILIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oulaisten kaupunginkirjasto koostuu pääkirjastosta sekä kyläkoulujen ja palvelulaitosten avokokoelmista. Kirjasto toteuttaa laajaa opetussuunnitelmaa yhteistyössä koulujen kanssa. Oulaisten kaupunginkirjasto panostaa asiakas- ja kokoelmapalveluihin, kotiseututyöhön, digitointi- ja editointipalveluihin sekä sosiaaliseen pelaamiseen.

Kirjastovirkailijan työ kirjastosamme on monipuolista asiakaspalvelutyötä, johon kuuluu asiakkaiden tietopalvelua, neuvontaa ja opastusta. Työtehtävään kuuluu hakeutuvat kirjastopalvelut ja digitaitojen opetus. Tehtävään sisältyy kirjastomme Digitointi- ja editointipisteteen ohjelmien ja laitteiden käytönopetus, Pelihuoneen ja omatoimipalvelujen ylläpito ja kehittäminen sekä erilaisten tapahtumien ja sisältöjen suunnittelua. Työhön kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä lauantaityötä.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja tietoteknisesti taitavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Edellytämme valittavalta innostunutta ja oma-aloitteista otetta kirjastotyöhön, hyviä opastus- ja tietotekniikkataitoja, yleissivistystä ja kirjallisuuden tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus: KVTES:n mukainen
Työaika: Kokopäivätyö 36,25 h viikossa.
Työsuhteen täyttämisessä sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Hakemukset: Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset oikeaksi todistettuina. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista, koska tehtävään kuuluu kotipalveluasiakkuuksia ja mm. ikäihmisten tietoteknistä opastusta.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi .
Hakemukset toimitetaan sähköisesti 31.7.2020 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn sähköiseen palveluun.

Tiimivastaava

Julkaistu: четверг, июня 25, 2020 - 08:00

Tiimivastaava sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Arjen turvan takaaja, haasteita pelkäämätön ja kehittämisestä innostuva ammattilainen. Tule luomaan uutta Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikköä Oulaisiin!

Tiimivastaavan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä on uusi virka, jossa pääset alusta asti kehittämään Oulun eteläisellä alueella sijoittuvaa virka-ajan ulkopuolista päivystystyötä yhdessä sosiaalityön ja sairaanhoidon ammattilaisten kanssa Oulaskankaan yhteispäivystyksen yhteyteen.

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 9 työntekijää. Yksi työntekijöistä on tiimivastaava. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimivastaava osallistuu myös asiakastyön tekemiseen. Hänen lisäkseen työyhteisöön kuuluu 4 sosiaalityöntekijää ja 4 psykiatrista sairaanhoitajaa. Päivystysyksikkö on Oulaisten kaupungissa PPSHP:n Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä.

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa Oulaisten kaupungin, Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska), Kärsämäen kunnan, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen (Haapavesi ja Pyhäntä), Kalajoen kaupungin (Kalajoki, Merijärvi), Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen (Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi), Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) ja Siikalatvan kunnan virka-ajan ulkopuolella kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä ja traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta sekä psykososiaalisesta tuesta. Virka-aikainen sosiaali- ja kriisipäivystys säilyy kuntien hoidettavana. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä on kiireellisen asiakastyön lisäksi paljon yhteistyötä eri viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yksikön tiimivastaavana vastaat yksikön henkilöstön johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta. Teet yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa. Tämän lisäksi toimit laajoissa yhteistyöverkostoissa muiden hätäkeskusviranomaisten kanssa. Keskeinen tehtäväsi on palvelun laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä hyvien työolosuhteiden ylläpitäminen henkilöstölle.

Tehtävä edellyttää:
- kokemusta esimiestyöstä
- sosiaali- ja kriisipalveluiden laaja-alaista kokemusta
- kykyä toimia itsenäisesti sosiaali- ja kriisipäivystyksen asiantuntijana
verkostoissa ja kehittää sitä edelleen yhdessä tiimin kanssa
- valmiutta tehdä virka-ajan ulkopuolista päivystystyötä
- ajokorttia ja oman auton käyttöä työn liikkuvuuden takia
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- sujuvat tietotekniset taidot

Arvostamme lisäkoulutusta esimerkiksi johtamisesta tai kriisityöstä, kokemusta sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelystä.
Tarjoamme näköalapaikan erittäin mielenkiintoisessa sosiaali- ja kriisipäivystystyön kentässä. Pääset työskentelemään niin sosiaali-, kuin kriisityönkin parissa.

Kelpoisuus vaatimukset: sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka 4000€/kk + lisät.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilaki 48 § rokotussuojaa. Laki velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Rekisteriote ei saa olla 6kk vanhempi. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Sosiaalityöntekijä

Julkaistu: четверг, июня 25, 2020 - 08:00

Neljä sosiaalityöntekijää sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Arjen turvan takaaja, haasteita pelkäämätön sosiaalityön ammattilainen. Tule luomaan uutta Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikköä Oulaisiin!

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 9 työntekijää. Yksi työntekijöistä on tiimivastaava. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimivastaava osallistuu myös asiakastyön tekemiseen. Hänen lisäkseen työyhteisöön kuuluu 4 sosiaalityöntekijää ja 4 psykiatrista sairaanhoitajaa. Päivystysyksikkö on Oulaisten kaupungissa PPSHP:n Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä. Tarjoamme näköalapaikan erittäin mielenkiintoisessa sosiaali- ja kriisipäivystystyön kentässä. Pääset työskentelemään niin sosiaali-, kuin kriisityönkin parissa.

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa Oulaisten kaupungin, Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska), Kärsämäen kunnan, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen (Haapavesi ja Pyhäntä), Kalajoen kaupungin (Kalajoki, Merijärvi), Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen (Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi), Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) ja Siikalatvan kunnan virka-ajan ulkopuolella kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä ja traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta sekä psykososiaalisesta tuesta. Virka-aikainen sosiaali- ja kriisipäivystys säilyy kuntien hoidettavavana. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä on kiireellisen asiakastyön lisäksi paljon yhteistyötä eri viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävä edellyttää:
- sosiaali- ja kriisipalveluiden laaja-alaista kokemusta
- kykyä toimia itsenäisesti sosiaali- ja kriisipäivystyksen asiantuntijana
verkostoissa ja kehittää sitä edelleen yhdessä tiimin kanssa
- valmius tehdä päivystysvuoroja
- ajokorttia ja oman auton käyttöä työn liikkuvuuden takia
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- sujuvat tietotekniset taidot

Arvostamme lisäkoulutusta kriisityöstä sekä kokemusta sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelystä.
Kelpoisuus vaatimukset: sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka 3535€/kk + lisät.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilaki 48 § rokotussuojaa. Laki velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Rekisteriote ei saa olla 6kk vanhempi. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Määräaikainen koulunkäynninohjaaja

Julkaistu: вторник, июня 16, 2020 - 13:40

Määräaikainen koulunkäynninohjaaja Jokiraitin koulun, Matkanivan yksikköön ajalle 12.8.2020 - 4.6.2021.
Tehtäviin kuuluu varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa noin noin 14 h/vko ja koulunkäynninohjaajan tehtäviä 10-15 h/vko.

Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikoslain edellytä rikosrekisterinote.
Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta.

Projektityöntekijä

Julkaistu: понедельник, июня 15, 2020 - 16:00

Oulaisten työllisyyshanke on saanut Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoituksen ajalle 1.6.2020-31.5.2023.

Etsimme joukkoomme projektityöntekijää rakentamaan Oulaisiin monialaisia ja vaikuttavia työllisyyspalveluita yhdessä projektipäällikön kanssa. Projektityöntekijän tehtävät painottuvat työttömille suunnattavaan asiakas- ja neuvontatyöhön. Projektityöntekijä auttaa esimerkiksi palkkatuki- ja työkokeiluasioissa niin työnhakijoita kuin työnantajia. Lisäksi hän jalkautuu yrityksiin, yhdistyksiin, yrityksiin ja kartoittaa työvoimatarpeita.

Kelpoisuusvaatimukset:
soveltuva ammatillinen koulutus ja lisäksi työkokemuksen kautta hankittu tehtävään soveltuva ammattitaito ja osaaminen.

Tehtävässä edellytetään:
- erilaisten työllisyyspalveluiden tuntemusta
- kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja näkemyksiä kehittämistyöstä
- ohjaus- ja valmennusosaamista
- hyvät tietotekniset taidot
- hyvä suomenkielen suulliset ja kirjalliset taidot
- verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja

Lisäksi eduksi katsotaan elinkeinoelämän ja koulutuspalveluiden tuntemus sekä hankekokemus.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja työn voi aloittaa mahdollisimman pian.

Sähköiset hakemukset 31.7.2020 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Projektipäällikkö

Julkaistu: понедельник, июня 15, 2020 - 16:00

Oulaisten työllisyyshanke on saanut Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoituksen ajalle 1.6.2020-31.5.2023.

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä rakentamaan Oulaisiin monialaisia ja vaikuttavia työllisyyspalveluita. Projektipäällikkö vastaa hankkeen tavoitteiden mukaisesta toiminnasta, toteutuksesta sekä toiminnan raportoinnista Oulaisten kaupungille ja rahoittajalle.

Vastuuhenkilönä olet keskeisesti tekemässä Oulaisiin uutta työllisyydenhoidon konseptia, joka toimii entistä tiiviimmin työllisyys-, kuntoutus-, sosiaali- ja terveyspalveluiden välillä. Tehtävänäsi on yhdessä projektityöntekijän kanssa koordinoida työttömille suunnattuja palveluja. Tarkoituksena on hyödyntää Oulaisten monipuoliset elinkeinoelämää ja koulutusverkostoa. Hankkeen aikana perustetaan monialainen palvelukeskus, jossa on keskeiset palvelut työnhakijoille.


Kelpoisuusvaatimukset:
soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus hankkeista ja työllisyyttä edistävien palveluiden toteuttamisesta.

Tehtävässä edellytetään:
- erilaisten työllisyyspalveluiden tuntemusta
- kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja näkemyksiä kehittämistyöstä
- kokemusta hanketyöstä
- ohjaus- ja valmennusosaamista
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- hyvät tietotekniset taidot
- hyvä suomenkielen suulliset ja kirjalliset taidot
- verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa ja työn voi aloittaa mahdollisimman pian.

Sähköiset hakemukset 31.7.2020 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus

Julkaistu: пятница, февраля 14, 2020 - 09:30

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus vapaana vaikka heti! Otamme töihin yhden tk-lääkärin kevääksi ja vielä toisenkin lisäksi kesän ajaksi, alkaen vaikkapa touko-kesäkuulla. Mahdollisuus jatkaa pidempäänkin halutessasi. Tk-lääkärin monipuolinen työnkuva, mahdollisuus tehdä halukkuutesi mukaan päiväpäivystyksen ja kiireettömän vastaanoton lisäksi kouluterveydenhuoltoa ja neuvolaa.

Lyhytaikaiset sijaisuudet Oulaisissa

Julkaistu: пятница, января 29, 2016 - 13:00

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Oulaisten kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme sijaisuuksia terveyskeskukseen, vanhainkotiin, kotihoitoon, kehitysvammatyöhön, varhaiskasvatukseen, perusopetukseen sekä ruoka- ja siivouspalveluihin.

Kauttamme sijaisuuksiin työllistyvät lähihoitajat, sairaanhoitajat, lastenhoitajat, lastentarhanopettajat, perhepäivähoitajat, laitoshuoltajat, keittiötyöntekijät, henkilökohtaiset- tai ryhmäavustajat, opettajan sijaiset sekä näiden alojen opiskelijat.

Käy jättämässä hakemuksesi Kuntarekryn järjestelmään, niin olet mukana sijaisrekisterissä. Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta.

Esimiehet antavat mielellään lisätietoja omien toimialojen keikkatöihin liittyen.

PERUSTURVAKESKUS
Kehitysvammatyö: kehitysvammahuollon johtaja, p. 044 4793288
Kotihoito: kotihoidon johtaja Raija Jauhiainen, p. 044 4793540
Vanhustyö: vastaava hoitaja Raija Hietamäki, p. 044 4793721

TERVEYSKESKUS
Terveyskeskus: hoitotyön johtaja Irene Enlund, p. 044 4793463
Vastaanottopalvelut ja neuvola: osastonhoitaja Heidi Laitila, p. 044 4793452
Vuodeosasto: osastonhoitaja Päivi Keskitalo, p. 044 4793626

SIVISTYSKESKUS
Sivistystoimi: sivistys- ja kulttuurijohtaja Ari Sarpola, p. 044 4793240
Varhaiskasvatus: varhaiskasvatuksen johtaja, p. 044 4793287
Laukkalinnan päiväkoti: päiväkodin johtaja, p. 044 4793672
Metsolan päiväkoti: päiväkodin johtaja, p. 044 4793665
Jauhinkankaan koulu: koulun johtaja Ville Rahkola, p. 044 4793678
Jokiraitin koulu (Lehtopää ja Matkaniva): koulun johtaja Jussi Salmela, p. 044 4793684
Juho Oksan koulu ja Piipsjärven koulu: rehtori Jarmo Mäkinen, p. 044 4793301
Petäjäskosken koulu: koulun johtaja Riikka Maijanen, p. 044 4793694
Yläkoulu: rehtori Tuomas Heinonen, p. 044 47933349
Lukio: rehtori Tapio Matinlauri, p. 044 47933311
Ruokapalvelut: ruokapalvelupäällikkö Silja Ukonmurto-Pynnönen, p. 044 4793666

TEKNINEN KESKUS
Siivouspalvelut: siivouspäällikkö Hanne Stark-Vierimaa, p. 044 4793249

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@oulainen.fi