Yleisötapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Oulainen, Jedu, liiketalouden yksikkö
Järjestäjä
My Way 2 -hanke, Centria yhteistyössä Oulaisten yrityspalvelukeskuksen kanssa
Yhteyshenkilön nimi
Maija-Riitta Vuoti
Yhteyshenkilön puhelin
040-357 9598

JOBiHUBi -tapahtuma

JOBiHUBi on vuosittainen suuri alueellinen verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään usean toimijan, kuten yritysten, oppilaitosten, yhdistyksien, seurakunnan, kunnan ja My Way2-projektin, yhteistyönä. Alueen työnantajat voivat JOBiHUBissa esitellä omaa toimintaansa maksuttomasti esimerkiksi työnäytöksin tai vaikkapa tuomalla yrityksen tarinan näkyville. My Way 2 -hankkeelta on mahdollista saada apua yritystarinan näkyväksi tekemiseen palvelumuotoilun keinoin.

Mukana tapahtumassa on myös kymmeniä toimintapisteitä, joissa saa tietoa erilaisista työpaikoista ja työnhaun muodoista. Jokaiseen tapahtumaan kutsutaan myös työelämän muutoksia tutkivia luennoitsijoita, jotka ovat ajan hermolla ja asiantuntijoita omalla alallaan.

Ensimmäinen JOBiHUBi järjestetään Oulaisissa Jedun Liiketalouden yksikössä tiistaina 4.2.2020 klo 12.00-18.00. Luennoitsijoiksi tapahtumaan on kutsuttu Jaakko Alasaarela ZEF Oy:stä ja Päivi Rauramo Työturvallisuuskeskuksesta. He luennoivat työn kuormittavuuteen ja työyhteisön mahdollisuuksiin liittyvistä aihepiireistä.

Toivotamme alueen yritykset tervetulleeksi tapahtumaan esittelemään toimintaansa!

Yhteyshenkilöt:
Sirpa Nevanperä p. 044 4793 207, Oulaisten kaupunki
Maija-Riitta Vuoti p. 040 3579 598, My Way 2-projekti
Ritva Joki-Kolehmainen p.044 7692 401, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, JEDU

Kosteenkatu 1, 86300 Oulainen