Elokuvat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Kinokulma
Järjestäjä
Kinokulma Oy
Yhteyshenkilön nimi
Ari Sarpola
Yhteyshenkilön puhelin
0405331945

Kaikki synnit 2

Kansainvälistä ja kotimaista menestystä saavuttaneen Elisa Viihde -alkuperäissarjan toinen tuotantokausi tulee nähtäväksi paitsi Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalveluun, myös elokuvateattereihin kautta maan. Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun suoratoistopalvelun alkuperäissarjan koko tuotantokausi tulee myös elokuvateatterilevitykseen.

Mika Ronkaisen ja Merja Aakon käsikirjoittaman ja Mika Ronkaisen ohjaaman Kaikki synnit -rikossarjan toisella kaudella palataan ajassa taaksepäin, vuoteen 1999. Lähestyvä vuosituhannen vaihde herättää huolta sekä maallistuneessa maailmassa että lestadiolaisessa Varjakassa, jossa aviopari löytyy kuolleena kotinsa keittiöstä. Tapausta alkaa tutkia Varjakan vanhempi konstaapeli Jussi Ritola (Matti Ristinen), jota uuden ajan uhkakuvat eivät pelota. Rikostutkinta ajaa kuitenkin Ritolan vakaan elämän sekasortoon.

Sarjan toisen kauden kaikki kuusi jaksoa tulevat katsottavaksi Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalveluun 22.10.2020. Uutena aluevaltauksena tuore tuotantokausi saa myös valtakunnallisen elokuvateatterilevityksen samasta päivästä lähtien. Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun suoratoistopalvelun alkuperäissarjan koko tuotantokausi tulee myös elokuvateatterilevitykseen.

Kaikki synnit -sarjan toinen tuotantokausi nähdään valkokankailla eri elokuvateattereissa. Sarja esitetään teatterilevityksessä kahdessa osassa. Jaksoista 1–3 ja 4–6 koostuvien näytöksien kesto on hieman yli kaksi tuntia kerrallaan. Näytöksien välissä on puolen tunnin tauko.

Liput: 17:50 / 15:00 €

Asemakatu 1