Näyttelyt
Päättyy
Tapahtumapaikka
Oulaisten kaupunginkirjasto
Järjestäjä
Oulaisten kaupunginkirjasto

Näyttely kuvakirjan kuvituksesta: Onpa sinulla pitkä kaula

Kuvataidenäyttely Oulaisten kaupunginkirjastolla 29.10.-5.12.2020

Onpa sinulla pitkä kaula

Jasmine Hintsala pitää näyttelyn ensimmäisen lastenkirjansa kuvituksista Oulaisten kaupunginkirjastolla marraskuussa. Hän on sekä kirjoittanut että kuvittanut kirjan, jonka tarina kertoo Sebastian-kirahvista ja siitä, kuinka tämä joutuu koulukiusatuksi. Tarinan ydin on siinä, kuinka Sebastian kiusaamisen seurauksena saa sisinpäänsä pahan olon ja kivun, josta hän haluaa päästä eroon, muttei tiedä miten. Tarina paljastaa, kuinka Sebastian lopulta onnistuu parantamaan sisäisen haavansa, ja mistä tuo hoitokeino löytyy.

Jasu Hintsala: "Kirja on inspiroitunut omista kokemuksistani, voisin melkeinpä väittää että "tämä tarina on tosi". Muistan jo pienenä lapsena kipuilleeni oman pahan oloni kanssa. Vasta oli 20 vuotiaana aloin ymmärtää, että tuolle  pahalle ololle oli itse asiassa olemassa hoitokeino. Tein elämässäni täyskäännöksen ja aloin kokopäiväiseksi taiteilijaksi, ihmisten kauhistelusta ja vastustelusta huolimatta. Nyt oma yritys on ollut minulla pystyssä neljä vuotta. Sebastianin tarina heijastaa niitä tärkeimpiä oivalluksia, jotka veivät minut vaikeasta masennuksesta toteuttamaan omaa unelmaani."

Onpa sinulla pitkä kaula -kuvakirja on lainattavissa Oulaisten kaupunginkirjastossa ja ostettavissa yritykseltä Jasu Wonder World tai monista kirjakaupoista esim. https://www.booky.fi/ 

Sahankatu 2, 86300 Oulainen