Muut tapahtumat
Maanantai
Torstai
Päättyy
Tapahtumapaikka
Oulainen
Järjestäjä
MLL:n Oulaisten yhdistys

Operaatio Tonttu -joululahjakeräys

Operaatio Tonttu on MLL:n Oulaisten yhdistyksen vetämä joululahjakeräys. Operaatio Tonttu yhteistyökumppaneineen kerää ja toimittaa lahjoja oulaistelaisille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden luona Joulupukki ei syystä tai toisesta välttämättä pääse käymään.

Tänä vuonna joululahjojen keräysaika Sarin kalusteessa / Veikon Kone Oulaisissa on 16.11.-12.12.2020.Yritykset ovat avoinna ma-pe klo 10-18 ja lauantaina klo 10-15.

Auttamishaluiset yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yrityksen voivat noutaa yritysten aukioloaikana Sarin kalusteesta / Veikon Kone Oulaisesta pakettikortin, josta selviää lahjan saajan sukupuoli ja ikä. Pakettikortit löytyvät eteisen läheisyydestä joulukuusen vierestä. Sopiva iänmukainen lahja, ostettu tai itse tehty, palautetaan Sarin kalusteeseen / Veikon Kone Oulaisiin 12.12.2020 mennessä paketoituna tai lahjakassissa. Valmiiseen lahjaan kiinnitettään tuo alkuperäinen pakettikortti, jonka takapuolelle on kirjoitettu lahjan sisältötiedot. Oulaisten kaupungin perhetyöntekijät kirjoittavat lahjoihin uudet, nimetyt pakettikortit ja jakavat ne perheisiin joulun alla.

Lämmin kiitos avustanne, se menee varmasti perille!

Keskustie 11, 86300 Oulainen