Muut tapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
verkossa
Järjestäjä
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry
Yhteyshenkilön nimi
Mikko Männistö
Yhteyshenkilön puhelin
0503687456

(Lii)kuntavaalipaneeli Oulainen

Kesän kuntavaalit lähestyvät. Vaaleissa valitaan päättäjät, jotka pääsevät vaikuttamaan kuntiensa tulevaisuuteen, ja osana sitä liikunnan ja harrastamisen edistämiseen. Ne ovat kuntalaisille tärkeitä asioita, mutta myös keskeisiä hyvinvoinnin rakennusosia, joiden merkitys kunnissa kasvaa tulevan soteuudistuksen myötä.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää yhdessä Yhdistyksistä hyvinvointia -hankkeen kanssa alueellaan 10 paikallista vaalipaneelia 18.5.-3.6. Olemme kutsuneet jokaiseen tilaisuuteen yhden edustajan suurimmista puolueista / kunnan valtuustoryhmistä.

Paneelitilaisuuksien puheenjohtajana toimii PoPLin aluejohtaja Esko Hassinen. Paneeleissa käsittelemme mm. kuntalaisten hyvinvointia ja liikunnan roolia hyvinvoinnin osatekijänä sekä yhdistysten, urheiluseurojen ja kunnan välistä yhteistyötä.

Tilaisuudet toteutetaan koronaturvallisesti etäyhteydellä (Teams). Yleisöllä on mahdollisuus seurata paneeleja ja esittää myös paneelissa ehdokkaille kysymyksiä illan teemoista.

Lisätiedot, mukaan ilmoittautuneet panelistit ja sähköinen linkki tapahtumaan osoitteessa: www.popli.fi/kuntavaalipaneelit

www.popli.fi/kuntavaalipaneelit