Muut tapahtumat
Päättyy
Tapahtumapaikka
Sarin Kaluste / Veikon Kone Oulainen
Järjestäjä
MLL:n Oulaisten yhdistys

Operaatio Tonttu joululahjakeräys

Operaatio Tonttu on MLL:n Oulaisten yhdistyksen järjestämä joululahjakeräys. Operaatio Tonttu kerää ja toimittaa lahjoja oulaistelaisille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joiden luona Joulupukki ei syystä tai toisesta välttämättä pääse käymään.
Tänä vuonna joululahjojen keräysaika Sarin kalusteessa / Veikon Kone Oulaisissa on 21.11.-12.12.2022. Yritykset ovat avoinna ma-pe klo 9-18 ja lauantaina klo 10-14.

Auttamishaluiset yksityiset ihmiset, yhdistykset ja yritykset voivat noutaa yritysten aukioloaikana Sarin kalusteen eteisessä sijaitsevan joulukuusen luota pakettikortin, josta selviää lahjan saajan sukupuoli, ikä sekä mahdollinen lahjatoive.

Sopiva iänmukainen uusi lahja, ostettu tai itse tehty, palautetaan Sarin kalusteen eteisen joulukuusen alle 12.12.2021 mennessä lahjakassissa. Valmiiseen lahjaan kiinnitettään tuo alkuperäinen pakettikortti, jonka takapuolelle on kirjoitettu lahjan sisältötiedot.
MLL:n Oulaisten yhdistyksen vapaaehtoiset kirjoittavat lahjoihin uudet, nimetyt pakettikortit ja ne jaetaan perheisiin joulun alla.

Osallistu ja tee paikallisesti hyvää!

Keskuskatu 11, 86300 Oulainen