Kaupunginvaltuuston kokous 28.4.2021

OULAISTEN KAUPUNGINVALTUUSTON KOKOUS pidetään keskiviikkona 28.4.2021 kello 17.30 Teams-kokouksena.

Koronaepidemian aikana yleisö voi seurata kaupunginvaltuuston kokousta sähköisesti internetin välityksellä os. www.oulainen.fi

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Oulaisten kaupungin kotisivuilla.


Oulaisissa 19.4.2021

Kai Pajala
kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

_____________________________

Suora lähetys tästä linkistä.

Tiedote koronarokotuksista

TIEDOTE Koronarokotuksista                   16.4.2021

Oulaisten kaupungin toimesta rokoteannoksia on annettu tähän mennessä 2178 kpl, joista tehosteannoksia 108 kpl. Rokotuksen ensimmäisen annoksen ovat saaneet THL:n määrittelemistä rokotusryhmistä kokonaisuudessaan ryhmät 1.2, 1.3 ja 1.4 (akuuttiosaston, päivystyksen ja näytteenoton henkilökunta sekä tehostetun palveluasumisen asukkaat ja henkilökunta). Näyttää siltä, että myös kaikki halukkaat yli 70-vuotiaat alkaa olla Oulaisissa rokotettu.

Järjestetyt rokotukset kansalaisille ovat sujuneet itse rokotustapahtumien osalta hyvin. Oulaisten kaupunki ja sen terveydenhuolto haluavat kiittää kaupungin asukkaita aktiivisuudesta rokotteen ottamisessa.

Tällä hetkellä tilastointiemme mukaan paikkakunnan 80-89-vuotiaiden asukkaiden rokotuskattavuus on 86,5 %. 70-79-vuotiaiden asukkaiden rokotuskattavuus on 83,6 %. 60-69-vuotiaiden rokotuskattavuus on 34,7 %. Rokotusaikoja on nyt runsaasti vapaana viikoille 15 ja 16.

Järjestämme nyt rokotukset pääosin virka-aikaan Oulaisten jäähallin kahviotiloissa.

Sähköinen ajanvaraus rokotusaikojen varaamista varten toimii hyvin ja ensisijaisesti suosittelemme käyttämään sitä. Aikoja voi varata osoitteesta https://ajanvaraus.oulainen.fi

Ohjeet sähköisen ajanvarauksen tekemiseen löydät ajanvaraussivustolta. Ajanvarauskalentereissa on tieto käytettävästä rokotevalmisteesta ja rokotuspaikasta.

Puhelinajanvaraus on myös sähköisen ajanvarauksen rinnalla käytössä numerossa 044 4793 444.

Tällä hetkellä rokotusaikaa voivat varata mRNA-rokotteelle (Comirnaty/Covid-19 Vaccine Moderna):

 • henkilöt, joiden syntymävuosi on 1961 tai sitä ennen (ilman vakavalle koronavirustaudille altistavaa sairautta tai tilaa).
 • henkilöt, joiden syntymävuosi on 2005 tai sitä ennen, jos henkilöllä on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti tai voimakkaasti altistava sairaus tai tila, eli ryhmä 1:n tai ryhmä 2:n listauksesta jokin sairaus tai tila. Comirnaty-rokotteella on myyntilupa 16 vuoden iästä lähtien (ennen rokotusta on 16 vuoden ikä tultava täyteen).
 • 65-69-vuotiaat, jotka ovat sairastaneet aivolaskimotukoksen eli sinustromboosin tai hepariinin käyttöön liittyneen trombosytopenian (HIT) eivät voi ottaa Vaxzevria-rokotetta, vaan heille tarjotaan mRNA-rokotetta.

Ryhmän 1 sairaudet tai tilat:

 • tehty elinsiirto tai kantasolusiirto
 • aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti
 • vaikea puolustusjärjestelmän häiriö
 • vaikea krooninen munuaissairaus
 • vaikea krooninen keuhkosairaus
 • lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes
 • Downin syndrooma

Ryhmän 2 sairaudet tai tilat:

 • jatkuvaa lääkitystä vaativa astma
 • vaikea sydänsairaus (esim. sydämen vajaatoiminta, pelkkä verenpainetauti ei kuulu tähän)
 • hengitystä haittaava neurologinen sairaus tai tila
 • immuunipuolustusta heikentävä lääkehoito autoimmuunisairauteen
 • vaikea krooninen maksasairaus
 • tyypin 1 diabetes
 • lisämunuaisten vajaatoiminta
 • uniapnea
 • psykoosisairaus
 • painoindeksi yli 40

Tällä hetkellä rokotusaikaa voivat varata Vaxzevria-rokotteelle:

 • henkilöt, jotka ovat täyttäneet 65 ikävuotta ennen rokotustapahtumaa, riippumatta siitä, onko henkilöllä vaikean koronavirustaudin riskitekijöitä vai ei.
 • henkilöt, jotka ovat sairastaneet aivolaskimotukoksen eli sinustromboosin tai hepariinin käyttöön liittyneen trombosytopenian (HIT), eivät THL:n ohjeen mukaan voi ottaa Vaxzevria-rokotetta. Näille henkilöille tarjotaan mRNA-rokotetta..

Lääketurvallisuusviranomaisten selvityksissä epäiltyjä laskimotukostapahtumia Vaxzevria- rokotteella ei ole lainkaan esiintynyt yli 65-vuotiailla, joten rokotuksia voidaan jatkaa tämän ikärajan ylittävillä henkilöillä. Alle 65-vuotiaille ei Vaxzevria-rokotetta voida edelleenkään antaa. Viranomaisselvitykset laskimotukostapahtumia koskien 65 ikävuotta nuoremmilla henkilöillä jatkuvat. Mikäli THL tekee käyttöikärajaan muutoksia, tiedotamme käytäntöjen muutoksista erikseen.

Tehosteannos Vaxzevrian (vanha nimi Covid-19 Vaccine Astra Zeneca) saaneille yli 65-vuotiaille annetaan Vaxzevrialla. Joillekin alle 65-vuotiaille ehdittiin pistää Vaxzevriaa ennen käyttöikärajoitusta. Heidän osaltaan odotamme THL:n ohjeita siitä, miten tehosteannostelu tulee järjestää.

Oulaisten kaupungin terveydenhuollon henkilöstö tekee parhaansa, jotta kaikki halukkaat saavat rokotteen niin pian kuin mahdollista.


Oulaisten kaupunki

Harri Pennanen
Johtava lääkäri

TIEDOTE Koskien 65-69-vuotiaiden rokotusajanvarausta

65-69-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole riskiryhmätietoa, eivät tällä hetkellä voi varata aikoja muille rokotteille kuin Astra Zenecan rokotteelle.

Mikäli tähän ryhmään kuuluva ei halua Astra Zenecan rokotetta ottaa, pyydämme tällaisessa tapauksessa henkilöä seuraamaan tiedotteita ja soittamaan uudelleen ajanvarausnumeroon myöhemmin tai varaamaan aika sähköisestä ajanvarauksesta (jonka kalentereihin tulee tieto käytettävästä valmisteesta), kun muita rokotemerkkejä varaajan ikäryhmälle on otettu käyttöön. mRNA-rokotteet on nyt varattu ensisijaisesti THL:n ryhmien 2.1 sekä 2.2. käyttöön lähiviikkoina.

Sähköisen ajanvarauksen nettisivuilla tiedot eri ikä- ja riskiryhmien rokotusajanvarauksista ovat luettavissa ajantasaisina.

Koronarokotusten sähköinen ajanvaraus avautuu 6.4.2021

Olemme Oulaisissa avanneet sähköisen ajanvarauksen rokotusaikojen varaamista varten. Aikoja voi varata osoitteesta https://ajanvaraus.oulainen.fi

Ohjeet sähköisen ajanvarauksen tekemiseen löydät ajanvaraussivustolta. Ajanvarauskalentereissa on tieto käytettävästä rokotevalmisteesta ja rokotuspaikasta.

Tällä hetkellä rokotusaikaa voivat varata mRNA-rokotteelle (Comirnaty/Covid-19 Vaccine Moderna):

 • henkilöt, joiden syntymävuosi on 1951 tai sitä ennen (ilman vakavalle koronavirustaudille altistavaa sairautta tai tilaa).
 • henkilöt, joiden syntymävuosi on 2005 tai sitä ennen, jos henkilöllä on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti tai voimakkaasti altistava sairaus tai tila, eli ryhmä 1:n tai ryhmä 2:n listauksesta jokin sairaus tai tila. Comirnaty-rokotteella on myyntilupa 16 vuoden iästä lähtien (ennen rokotusta on 16 vuoden ikä tultava täyteen).

Tällä hetkellä rokotusaikaa voivat varata Astra Zenecan rokotteelle:

 • henkilöt, jotka ovat täyttäneet 65 ikävuotta ennen rokotustapahtumaa, riippumatta siitä, onko henkilöllä vaikean koronavirustaudin riskitekijöitä vai ei.

Yli 70-vuotiaat tervetuloa rokotukselle!

Tällä hetkellä tilastointiemme mukaan paikkakunnan 80-89-vuotiaiden asukkaiden rokotuskattavuus on 66,3 %. 70-79-vuotiaiden asukkaiden rokotuskattavuus on 46,1 %. Näiden ikäryhmien asukkaita toivotaan vielä tulevan runsain joukoin rokotuksille rokotuskattavuuden nostamiseksi lähelle 100 %. Rokotusaikoja on nyt runsaasti vapaana viikoille 14 ja 15.

Toivotamme erityisesti kaikki yli 70-vuotiaat kansalaiset tervetulleeksi nyt sankoin joukoin rokotukselle! 

Ajanvarauksen helpottamiseksi olemme Oulaisissa avanneet sähköisen ajanvarauksen rokotusaikojen varaamista varten. Aikoja voi varata osoitteesta https://ajanvaraus.oulainen.fi

Astra Zenecan rokotteiden antoa jatketaan 

Astra Zenecan rokotteiden antoa jatketaan                  29.3.2021

THL:n ilmoituksen mukaisesti myös Oulaisissa jatketaan koronavirusrokotuksia käyttäen valmistetta Covid-19 Vaccine Astra Zeneca.

Lääketurvallisuusviranomaisten selvityksissä epäiltyjä laskimotukostapahtumia ei ole lainkaan esiintynyt yli 65-vuotiailla, joten rokotuksia voidaan jatkaa tämän ikärajan ylittävillä henkilöillä. Alle 65-vuotiaille ei Astra Zenecan rokotetta voida edelleenkään antaa. Kyseisen rokotteen saatavuus on viime aikoina ollut heikohko, joten pienten varastojen loppuun käyttämisen jälkeen meille ei ole toistaiseksi tulossa uusia eriä tätä rokotetta. Viranomaisselvitykset laskimotukostapahtumia koskien 65 ikävuotta nuoremmilla henkilöillä jatkuvat. Mikäli THL tekee käyttöikärajaan muutoksia, tiedotamme käytäntöjen muutoksista erikseen.

Vaikka edelleen on voimassa sääntö, ettei yksittäinen kansalainen voi valita mitään tiettyä rokotevalmistetta itselleen, otamme kuitenkin huomioon sen tosiseikan, että jotkut eivät halua tätä rokotetta ottaa. Jos ajanvarausta tehdessä henkilö kieltäytyy Astra Zenecan rokotteesta ja ajanvarauskirjoilla on antaa aika muun rokotteen antoon, voidaan muun rokotteen pistoa varten aika antaa. Mikäli tarjolla on aikoja vain Astra Zenecan rokotteelle, pyydämme tällaisessa tapauksessa henkilöä soittamaan uudelleen ajanvarausnumeroon myöhemmin tai varaamaan aika sähköisestä ajanvarauksesta (jonka kalentereihin tulee tieto käytettävästä valmisteesta), kun se on saatu käyttöön.

Oulaisten kaupunki
Johtava lääkäri Harri Pennanen

Yli 70-vuotiaiden koronarokotukset alkavat Oulaisissa

Yli 70-vuotiaiden koronarokotukset alkavat Oulaisissa

Oulaisten terveyskeskuksessa aloitetaan nyt myös yli 70-vuotiaiden (syntymävuosi 1951 tai sitä ennen) koronarokotusten ajanvaraukset. Rokotuksia annetaan vain etukäteen ajanvarauksen tehneille. Ilman ajanvarausta paikan päälle tulleille ei anneta rokotetta.

Puhelinnumero on 044 4793444. Sähköinen ajanvaraus ei ole vielä käytössä, mutta tulee käyttöön lähiaikoina. Tuosta tiedotetaan erikseen. Ajanvarausaika on tiistaista perjantaihin klo 8-11 ja 12-14. Aikoja annetaan niin pitkään, kuin rokotteita laskennallisesti riittää. Varsinaisten rokotusajanvarausten tultua täyteen otamme kaikkien soittaneiden tiedot rokotusjonokirjalle, johon halunneille soitamme myöhemmin rokotusajan.

Pyydämme huomioimaan, että rokotusajanvarauspuhelin ruuhkautuu yleensä uuden ikäryhmän ajanvarauksen avaamisen jälkeen merkittävästi. Ajanvarauslinja toimii kyllä, mutta ruuhkautumisen vuoksi linjalle läpipääsy on ensimmäisinä päivinä vaikeaa. Ajanvarauslinjalla ei ole erillistä takaisinsoittopalvelua valitettavasti käytössä.

Astra Zenecan rokotteen käyttöaiheen muututtua kattamaan myös yli 70-vuotiaat henkilöt rokotamme tällä hetkellä vain yli 70-vuotiaita henkilöitä. Alle 70-vuotiaiden (syntymävuosi 1952 ja sen jälkeen) riskiryhmiinkin kuuluvien henkilöiden rokotukset ovat keskeytyksissä siihen saakka, kunnes yli 70-vuotiaat halukkaat on rokotettu. Kuitenkin alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden rokotuksia päästäneen myös jatkamaan muutaman viikon sisällä. Noudatamme rokotuksissa THL:n ja Valtioneuvoston määräämää rokotusjärjestystä.

Rokotteita annetaan vielä toistaiseksi toisistaan erillään olevassa yksiköissä Oulaisten terveyskeskuksen tiloissa. Samassa taloudessa asuvien kannattaa tehdä ajanvaraus samalla soitolla ja varata peräkkäiset ajat samaan rokotuspaikkaan. Tarkempi paikka kerrotaan ajanvarauksen yhteydessä.

Valmistelemme parhaillaan jäähallin kahviotilojen käyttöönottoa rokotuksiin. Rokotuksen suorituspaikoista annetaan tietoa nettisivujen ja paikallislehtien tiedotteilla sekä myös puhelimessa ajanvarauksen yhteydessä.

Rokotustapahtumassa huolehditaan paikkajärjestelyillä riittävistä turvaväleistä. Kaikkia rokotuksella käyviä suositellaan vahvasti pitämään maskia koko käynnin ajan.

Kirjaston aukioloajat

Pohjois-Pohjanmaan Covid-19 koordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on viruksen leviämisen perustasolla.
Kootut tiedotteet osoitteessa https://www.oulainen.fi/koronavirussuositukset.

TILANNE 13.4.2021
Kirjasto on normaalisti auki

OULAISTEN KAUPUNGINKIRJASTON AUKIOLOAJAT

MA klo 12-20

TI klo 12-20

KE klo 10 - 20

TO klo 12-20

PE klo 12-20 

LA klo 11-15

 

OMATOIMIAIKA LEHTILUKUSALISSA klo 09-12.
lehtilukusalissa voi asioida Väinölänsuvannon kulman ovesta ma-ti ja to-pe klo 09-12. Varauskärry ja lainausautomaatti ovat käytettävissäsi.

 

Maskeja jaetaan vähävaraisille joka päivä kirjaston aukioloaikoina. 

 

Käyttösääntöjä koronaepidemiasta johtuen:

 • Vältämme lähikontakteja ja noudata 2 metrin turvavälejä. Seurueet eivät saa muodostaa tukkeumia kirjastosalissa liikkumisessa tai olla esteenä muille asiakkaille kirjastoasioinnissa.
 • Maski oltava yläkoululaisilla ja sitä vanhemmilla.
 • Käytössäsi on tulostustietokone nopean asioinnin periaatteella. Varaa käyttöaika asiakaspalvelusta ja saat kertakäyttöhanskat tietokoneen käyttöä varten. Nettiaikaa ei myönnetä, muutoin kuin hyvin perustellusta syystä.
 • Noudata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita (THL): älä tule oireisena julkiselle paikalle
 • Pelihuone on suljettu
 • Harrin huone: tutkijatilan voi varata kirjastokortilla vain tarpeeseen, ei oleskelua. Vain yksi käyttövaraus päivää kohden.

Joukkoliikennesuunnitelma kysely

Oulaisten kaupungille laaditaan joukkoliikennesuunnitelma kevään 2021 aikana. Suunnitelman laatija on tehnyt kuntalaiskyselyn joukkoliikenteen käyttöön liittyen. Webropol-kyselyyn pääsee vastamaan alla olevan linkin kautta. Nyt on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa kaupungin joukkoliikenteeseen syksystä 2021 alkaen. Vastausaikaa 17.3.2021 saakka

https://link.webropolsurveys.com/S/17954F47EBCE7504

Kirjastolla poistomyynti

Helmikuun suuri poistomyynti on alkanut 8.2.2021 klo 12 Pelihuoneella.

Perinteisesti poistamme alkuvuodesta suuren erän aikakausilehtiä.

 • Aikakauslehdet 10 senttiä
 • Aikuistenkirjat 1 €
 • Lasten- ja nuortenkirjat 50 senttiä

Kirjaston tulee vuosittain poistaa vähintääkin sen verran aineistoa, kun vuodessa hankitaan uutuusaineistoa. Suositus on 8 % kokoelmasta, mikä tarkoittaisi yli 6000 kpl vuodessa. Ostamalla poistoaineistoa ja maksamalla muistutusmaksusi rahoitat samalla kirjaston toimintaa.

Keskiviikkoisin Pelihuoneella on klo 10-12 Ikäihmisten neuvontapiste. Silloin poistomyyntitilassa ei voi käydä.

Päivystysapu 116117 -palvelu

Päivystysapu 116117 -palvelu otettu käyttöön tammikuun alussa

​Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on otettu 4. tammikuuta 2021 käyttöön yksi päivystysavun puhelinnumero.

Päivystysapu 116117 -palvelusta voi kysyä neuvoja äkillisiin, päivystyksellisiin sosiaalisiin ja terveydellisiin ongelmiin ympäri vuorokauden. Neuvoja voi kysyä puhelimitse tai tekstipalveluna.

Päivystysapu 116117 on valtakunnallinen, sairaanhoitopiirien järjestämä neuvonta- ja ohjauspalvelu, jossa puheluihin vastaavat terveydenhuollon ammattilaiset. He tekevät arvion päivystyksellisen tai kiireellisen hoidon tarpeesta paikalliset ohjeistukset huomioiden.

Kaikki maakunnan asukkaat soittavat tähän yhteen päivystysnumeroon silloin, kun oma terveysasema on kiinni. Päivystysapu auttaa kansalaisia äkillisissä sosiaalisissa ja terveydellisissä ongelmissa, mutta ei hätätilanteissa. Hätätilanteissa soitetaan aina hätänumeroon 112.

Palvelu toimii ympärivuorokautisesti, mutta asukkaiden toivotaan virka-aikaan ottavan ensisijaisesti yhteyttä omaan terveysasemaansa hoidon tarpeen arvioimiseksi.

Puhelinpalvelusta saa myös yleisempää neuvontaa ja ohjausta päivystyksellistä hoitoa vaativiin oireisiin, ohjeita itsehoitoon sekä ohjausta sosiaalihuollon palveluiden piiriin.

Palvelu korvaa aiemmin käytössä olleet Oulun seudun yhteispäivystyksen ja Oulaskankaan sairaalan terveysneuvonnan numerot 4. tammikuuta alkaen. Palvelun sisällössä ei tapahdu muutoksia, vain neuvonnan puhelinnumero muuttuu.

Niille, jotka eivät kuule tai pysty tuottamaan puhetta on tarjolla tekstipalvelu. Sen tuottamisesta valtakunnallisesti vastaa HUS Uudenmaan Päivystysapu 116117.

Päivystysapu-palvelun tavoitteena on ohjata asukas oikeaan aikaan oikean avun piiriin. Se tukee asukasta omatoimisuuteen ja auttaa löytämään ratkaisuja sote-palvelujärjestelmän ja ammattilaisten avulla. Tilanteessa, jossa ammattilaisen apua ei sillä hetkellä tarvita, asukas voi saada luotettavat ja ajantasaiset toiminta- ja/tai hoito-ohjeet.

Neuvonta aloitetaan puhelinpalveluna, mutta näiden rinnalle kehitetään omaa digikanavaa, jotta monikanavainen palvelu tukisi paremmin esteettömyyttä ja saavutettavuutta.

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys

Tiedote 1.2.2021 alkaen

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystyksestä saa apua elämän äkillisiin kriisitilanteisiin. Yksikkö huolehtii tilanteista, jotka vaativat sosiaaliviranomaisen välittömiä toimenpiteitä sekä antaa akuuttia kriisiapua järkyttävissä elämäntilanteissa.

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys palvelee seuraavissa kuntayhtymissä tai kunnissa: Peruspalveluyhtymä Kallio (Ylivieska, Nivala, Sievi, Alavieska), Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki), Peruspalvelukuntayhtymä Selänne (Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi), Kalajoki/ Merijärvi, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi (Haapavesi, Pyhäntä), Oulainen, Siikalatva ja Kärsämäki

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys auttaa alueella asuvia ja alueella oleskelevia välittömissä ja akuuteissa tilanteissa. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, stävä. Palvelut ovat maksuttomia. Yksikkö on avoinna virka-ajan jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä.

 

Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa myös viranomaisille konsultaatio- ja virka-apua erilaisissa äkillisissä tilanteissa virka-ajan ulkopuolella.

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystys, puh. 044 4793 644

Jokilaaksojen sosiaali- ja kriisipäivystykseen saa yhteyden myös soittamalla yleiseen hätänumeroon 112


Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystys tarjoaa puhelinneuvontaa, ohjausta ja myös paikan päälle tulevaa apua äkillisissä tilanteissa virka-ajan ulkopuolella. Ota yhteyttä, kun sinulla on

 • Huoli lapsen tai nuoren olosuhteista, ja kiireellisen hoidon- ja huolenpidon tarpeen arviointi
 • lapsi on päihtyneen seurassa tai hoidossa tai alaikäinen on päihtyneenä tai rikoksentekijänä
 • Lähisuhde- ja perheväkivaltatilanteet
 • Huoli vanhuksen tai vammaisen henkilön selviytymisestä kotona
 • Muussa sosiaalisen hädän tilanteessa, jotka vaativat kiireellistä apua

Kriisityö

Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa akuuttia kriisiapua äkillisissä traumaattisissa kriisitilanteissa. Akuutilla traumaattisella kriisillä tarkoitetaan äkillistä ja yllättävää tapahtumaa, johon ei ole voinut varautua. Elämänkriiseissä annamme neuvontaa ja ohjaamme sopivaan palveluun. Ota yhteyttä, kun kohtaat äkillisen kriisitilanteen kuten:

 • Läheisen äkillinen kuolema
 • Läheisen itsemurhayritys
 • Väkivallan tai vakavan rikoksen kohteeksi joutuminen
 • Oma tai läheisen vakava sairastuminen
 • Onnettomuudet (esim. tulipalo)

Palveluauton aikataulut

Elokuusta alkaen Oulaisissa liikennöi kaksi palveluautoa.

Aikataulut tästä linkistä.

Palveluauto on tarkoitettu kaikille kuntalaisille. Auto poikkeaa tarvittaessa pääreitiltään ja hakee asiakkaan pihasta, mikäli hänellä on vaikeuksia päästä pääreitin varteen. 

Auton reitistä kysyttäessä ja poikkeamistarpeesta olkaa suoraan yhteydessä auton kuljettajaan edellisenä päivänä klo 8.00-16.00. Numero 045-7834 5948.