Ehdota Karahkan alueen uusille teille nimiä

Ehdota Karahkan alueen uusille teille nimiä

Karahkan tuulipuiston alueelle Oulaisiin on rakennettu uusia teitä, joille VSB etsii nyt sopivia nimiä kaikille avoimen kampanjan avulla. Yhteensä 17 uutta tietä odottaa nimeämistä. Kuka tahansa voi ehdottaa nimeä joko kaikille alueen teille tai vain osalle niistä.

Erityisen iloisia ollaan nimiehdotuksista, jotka liittyvät jollain tavalla Karahkan alueen historiaan ja tapahtumiin, sen synnyttämiin muistoihin, kokemuksiin tai hauskoihin sattumuksiin. Myös muut Oulaisten alueeseen liittyvät ehdotukset ovat tervetulleita. Ansaitseeko jokin oulaistelainen tapaus oman tiensä vai olisiko joku paikallishistoriaan liittyvä henkilö vielä nimikkotietä vailla?

Nimiehdotuksia voi lähettää nettilomakkeen kautta osoitteessa https://forms.office.com/e/Pz2FqWPZam?origin=lprLink 21.4.2024 saakka. VSB valitsee ehdotuksista sopivimmat nimet yhdessä tuulipuiston omistajien eli Helenin ja Ålandsbankenin kanssa. Valitut teiden nimet julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan K-ryhmän lahjakortti (arvo 300 €) sekä kolme VSB-tuotepakettia. (Yhteystietojen jättäminen vastauksiin on vapaaehtoista ja niitä käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.