Myynnissä olevat tontit

Omakotitontit

Oulaisten kaupungilla on tarjolla asemakaava-alueella noin 50 vapaata omakotitalotonttia. Tontit ovat jatkuvassa myynnissä ja niistä voi kysellä lisätietoja ja aineistoa teknisestä keskuksesta tai katsoa tarjontaa karttapalvelusta, johon voit vasemmasta yläkulmasta avautuvasta valikosta valita asiat, joita haluat kartalla nähdä, kuten "Myytävät tontit" ja "Asemakaavayhdistelmä".

Kaupunginvaltuusto on 24.1.2024 tehnyt päätöksen, jonka mukaan 31.12.2025 saakka omakotitalo-tontteja myydään tarjouskampanjalla hintaan 1500 €/tontti + lohkomiskulut.

Tontit ovat joko heti ostettavissa tai vaihtoehtoisesti voit tehdä tontinvaraussopimuksen, jolloin tontinvarausmaksuna laskutetaan 20 % tontin myyntihinnasta. Lopullisen kaupan syntyessä varausmaksu hyvitetään osana kauppahintaa. Tontinvaraussopimus on voimassa 1 vuoden sopimuksen allekirjoittamisesta, varaukseen voi halutessaan saada jatkoaikaa.


Kaupunginosat_0.jpg

 

Teollisuustontit

Oulaisten kaupungilla on myynnissä teollisuustontteja Aholan, Kivisenkankaan ja Kintunperän kaupunginosissa.  Tonttien kokoa ei ole ennalta määritelty vaan tontit lohkotaan aina tapauskohtaisesti tarpeen mukaan.

Kaupunginvaltuuston päätöksen 24.1.2024 mukaisesti Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit myydään tarjouskampanjalla hintaan 1 €/m2 ja liiketontit 2,50 €/m2. Tarjous on voimassa 31.12.2025 saakka.

Kintunperän ja Kivisenkankaan teollisuustontit

Aholan teollisuustontit

__________

Oulaisissa on yritystontteja 1 €/m2, katso esite tästä.

 

Vapaa toimitilat ja tontit

 

Haluatko ilmoittaa oman tonttisi tai muun rakennuspaikan Karttapalveluun myytäväksi?

Laita kiinteistösi tai tonttisi tiedot sähköpostilla osoitteeseen sanna.vahakangas@oulainen.fi

Myynti-ilmoitukseen tulee: 

  • Myyjän nimi
  • Yhteystiedot 
  • Myytävän paikan pinta-ala
  • Mahdolliset kaavamääräykset

sekä halutessasi: 

  • Myytävän paikan osoite ja/tai kiinteistötunnus
  • Muuta tietoa (ei kuitenkaan hintatietoja) 

Ilmoituksen tulevien tietojen lisäksi ilmoituksen tekoa varten tarvitaan sekä osoite että kiinteistötunnus, jotta ilmoitus tulee kartalla oikeaan paikkaan. 

Yksityishenkilöiden osalta Oulaisten kaupunki ei Karttapalvelun ilmoitusta enempää osallistu yksityisten keskenään tekemään maakauppaan eikä siihen liittyvään myyntiin tai hinnoitteluun, eikä myöskään vastaa yksityisten ilmoittamien tietojen oikeellisuudesta tai ajantasaisuudesta. (Muutokset voi ilmoittaa samaan osoitteeseen, kuin itse tiedotkin.)

                   

                           

Yhteystiedot:
Tekninen keskus
Lautatarhankatu 7 A

Kaavoitusinsinööri Sanna Vähäkangas
p. 044 4793264
sanna.vahakangas@oulainen.fi

Tekninen johtaja Kyösti Rajaniemi
p. 044 4793250
kyosti.rajaniemi@oulainen.fi

Kylien tonttitarjonta:

Matkaniva
Mäyränperä
Petäjäskoski
Piipsjärvi