Liikuntapalvelut

Liikuntapalveluiden tavoitteena on edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä. Liikuntapalvelut luovat edellytyksiä kunnan asukkaiden liikunnalle:

1) järjestämällä liikuntapalveluja sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa eri kohderyhmät huomioon ottaen;

2) tukemalla kansalaistoimintaa mukaan lukien seuratoiminta; sekä

3) rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja. (Liikuntalaki 2016, 83. 5 § Kunnan vastuu).

Liikuntapalveluiden tiloissa suunnitellaan ja kehitetään terveyttä ja hyvinvointia edistävää liikuntaa kuntalaisille. Liikuntapalvelut myöntävät kolmea erilaista avustusta, joten jos sinulla on tarvetta avustuksiin, löydät avustusten myöntämisperiaatteet täältä. Lisäksi voit anoa ja varata meiltä sisä- ja ulkoliikuntapaikkoja käyttöösi. Vuokraamme myös liikunta- ja tapahtumavälineitä edullisesti.

Järjestämme tai tuemme vuoden aikana lukuisia tapahtumia, kilpailuja ja erilaisia tempauksia, jotka tavoittavat kuntalaisia sukupuolta, ikää tai terveyttä katsomatta. Esimerkkinä mainittakoon koululaisten kilpailut: tuemme koululaisten kilpailuja ja olemme mukana myös Liikkuva koulu-hankkeessa. Tarjoamme mielellämme myös neuvontaa, tukea  ja ohjausta liikuntaan, tapahtumiin tai terveyteen liittyen.

Haluamme lisätä avoimuutta ja yhteistyötä eri järjestöjen, seurojen ja jokaisen kuntalaisemme kanssa, joten jos sinulle tulee mieleen antaa meille palautetta -tai jos sinulla on kehittämisajatuksia vaikkapa jonkun tapahtuman suhteen, otathan meihin yhteyttä! Rakennetaan yhdessä Oulaisista parempi ja liikkuvampi paikka elää! 

 

AJANKOHTAISET LIIKUNTATAPAHTUMAT

Liikuntapalvelut

os. Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen

Liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Sanna Mäyrä
p. 044 4793272, sanna.mayra@oulainen.fi

vs. Liikunnanohjaaja Sandra Laulumaa
p. 044 4793271, sandra.laulumaa@oulainen.fi

 

AJANKOHTAISTA: 

Palkitsemisehdotukset kultuuripalkinto, liikuntateko- ja nuorisotoimijapalkinnoille tästä linkistä. Ehdotukset palkintojen saajista voit jättää 5.12.2019. klo 12.00 mennessä. 

Salien ja jäähallin vakivuorotilanteen näet tästä linkistä. 

Vakio- ja yksittäisvuoroja voit hakea sähköisesti yllä olevasta linkistä.

Urheilukentän remontti on alkanut  ja kenttä sulkeutuu 16.9.2019-30.6.2020, tuolla ajanjaksolla kenttä poissa käytöstä.

Liikunta-nuoriso- ja kulttuuripalveluiden avustussääntö päivitetty, kts. liite!

Kohdeavustukset ja urheilija-apurahat haettavissa ympäri vuoden.

Liikutko terveyttäsi edistäen? Terveysliikunnan suositukset löytyvät täältä

Osallistu KUNTOKORTTI kampanjaan ja arvontaan täyttämällä liikutut minuutit 2.9.-1.12.2019 välisen ajan kuntokorttiin ja palauta liikuntapalveluiden toimistolle 13.12.2019 klo 16 mennessä. Tulosta oma kuntokortti tästä tai haluttaessa voit noutaa myös kortin Uimahalli Lähteeltä tai Liikuntapalveluiden toimistolta.

Tuolijumppa video