Kaupunginhallitus

Kaupunginhallitus vastaa valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kaupunginhallitus johtaa kaupungin toimintaa, hallintoa ja taloutta. Kaupunginhallitus vastaa kaupungin toiminnan yhteensovittamisesta ja omistajaohjauksesta sekä kaupungin henkilöstöpolitiikasta ja huolehtii kaupungin sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnan järjestämisestä.

Kaupunginhallituksessa on yhdeksän jäsentä ja jokaisella henkilökohtainen varajäsen. Esittelijänä toimii kaupunginjohtaja. Kaupunginhallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Kaupunginhallitus kokoontuu pääsääntöisesti maanantaisin kolmen viikon välein. Alla oleva kaupunginhallituksen kokoonpano toimii 1.8.2023 alkaen.

JäsenHenkilökohtainen varajäsen
Marjut Lehtonen, puheenjohtaja Hannu Merilehto
Matti Heikkinen, 1. varapuheenjohtajaArja Salmela
Jari Männikkö, 2. varapuheenjohtajaJonne Haapala
Sirpa JärveläJarkko Laulumaa
Jarkko KorhonenMerja Krapu
Tommi OjaRebekka Kangasharju
Jorma PeräläVuokko Hiltunen
Anneli RajaniemiOsmo Hintsala
Marita ToiviainenSari Rajaniemi

sähköpostit ovat varsinaisilla jäsenillä muotoa etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Henkilöstöjaosto

Kaupunginhallituksessa on henkilöstöjaosto, jossa on kolme jäsentä. Kaupunginhallitus valitsee jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Kaikki jäsenet ja varajäsenet ovat kaupunginhallituksen varsinaisia jäseniä. Esittelijänä toimii hallintojohtaja. 

JäsenHenkilökohtainen varajäsen
Marita Toiviainen, puheenjohtaja Jarkko Korhonen
Anneli Rajaniemi, varapuheenjohtajaSirpa Järvelä
Jari MännikköTommi Oja


Elinkeino- ja työllisyysjaosto

Kaupunginhallituksessa on elinkeino- ja työllisyysjaosto, jossa on viisi jäsentä. Kaupunginhallitus valitsee jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Jaoston jäsenistä ja varajäsenistä vähintään kaksi on kaupunginhallituksen varsinaisia jäseniä. Esittelijänä toimii kaupunginjohtaja. 

JäsenHenkilökohtainen varajäsen
Jari Männikkö, puheenjohtajaWuokko Kärki
Tommi Oja, varapuheenjohtaja     Mika Ilomäki
Merja KrapuSari Rajaniemi
Hannu MerilehtoHeikki Hautala
Arja SalmelaJyri-Jaakko Annala

kokousnuija.jpg