Maaseutu- ja lomatoimi

Alueelliset maaseutupalvelut

Palvelukuvaus: Maanviljelijöiden EU- ja kansallisiin tukiin liittyvät tehtävät, hirvi- ja petoeläinvahinkoihin liittyvät tehtävät ja tarkastukset, tukioikeusrekisteriin ja eläintenpitorekisteriin liittyvät tehtävät.

Nivalan kaupunki vastaa maaseutupalveluiden järjestämisestä Nivalan, Kärsämäen, Oulaisten, Sievin ja Ylivieskan alueilla.

Tehtävien järjestämistä varten Nivalan kaupungin organisaatioon on perustettu alueellinen maaseutulautakunta, jossa on jäseniä jokaisesta kunnasta. Kärsämäeltä, Oulaisista, Sievistä ja Ylivieskasta on lautakunnassa yksi jäsen ja Nivalasta lautakuntaa kuuluu kaksi jäsentä. 

Tästä pääset Alueellisten maaseutuhallinnon palvelujen pääsivuille.

Oulaisten yhteystiedot/maaseututoimi:
Lautatarhankatu 7 A, 3. kerros

Maaseutuasiamies
Mervi Vähäsöyrinki
p. 040 3447257
(paikalla keskiviikkoisin kello 9-15) 

Lomituspalvelut

Lomituspalvelujen tarkoituksena on turvata paikallisyksikön alueella olevien maatalousyritysten toiminta yrittäjien vuosilomien ja sijaisapujen aikana sekä turkistilojen toiminta yrittäjien vuosilomien aikana.

Toholammin paikallisyksikkö järjestää lomituspalvelut Toholammin ja Lestijärven kuntien, Kannuksen kaupungin sekä Kokkolan kaupunkiin kuuluvien Kälviän, Lohtajan ja Ullavan kuntien alueella. 1.1.2023 alkaen myös Kalajoen, Nivalan,  Raahen, Sievin, Kaustisen, Vetelin, Halsuan, Perhon, Haapajärven, Pyhäjärven, Kärsämäen, Ylivieskan, Alavieskan, Haapaveden, Oulaisen, Merijärven, Reisjärven,  sekä Pyhäjoen kuntien alueella.

Yhteystiedot ja vastuualueet löydät täältä.

 

lehmä.jpg