Kirjaston kotipalvelu

KirjaVirkku-kotipalvelu
Jos olet estynyt omatoimisesti asioimasta kirjastossa, voimme tapauskohtaisesti sopia kanssasi kirjaston kotipalveluasiakkuudesta: kirjasto tuo kotiisi luettavaa, kuunneltavaa tai katseltavaa aineistoa. Palvelu on maksuton, sakoton ja täysin luottamuksellinen asiakassuhde.  Soita kirjastoon ja pyydä kotipalvelua puh. 044 4793 242 tai asiakaspalvelu 044 4793 245.

Taajaman liikuntaesteiset asiakkaat: Kirjaston henkilökunta tuo haluamasi aineiston tai valikoiman kotiovellesi sovittuna aikana.

Kotipalvelu kotihoidon liikuntaesteisille asiakkaille: Oulaisten kylille kirjastoaineiston kirjastosta välittää sosiaalitoimen kotihoito. Kirjasto laittaa sovitun aineiston kaupungin sisäisessä postissa Päiväkeskukseen, josta lähihoitajat vievät kotikäynnillä kirjastokassin asiakkaalle.

Kirjastokassi -valikoimapalvelu: palvelutaksilla tai -bussilla Oulaisissa asioivat oulaistelaiset voivat pyytää kirjastohenkilökuntaa valitsemaan valmiin kirjastokassin kirjaston ovelta noudettavaksi arkisin klo 08-20 ja keskiviikkoisin klo 08-16. Kirjastohenkilökunta kyselee puhelimessa suuntaviivoja kirjastokassin sisällön valintaan asiakkaan toiveiden suuntaisesti. Kirjasto haluaa tasa-arvoistaa kirjastopalvelujen saatavuutta etäällä keskustasta asuville ihmisille ja edistää kylillä asuvien ikäihmisten lukuharrastusta ja kirjastopalvelujen käyttöä.
Puhelinnumerot
Kirjaston kotipalvelu +358 444793242
Asiakaspalvelu +358 444793245