Talvikunnossapito 2022-2023

Oulaisten kaupungin talvikunnossapito 2022–2023

Oulaisten kaupungin tekninen toimi tiedottaa kuntalaisia talvikunnossapidosta. Kaupungin kaava-alueella järjestetään talvikauden 2022–2023 talvikunnossapito lokakuussa 2021 järjestetyn urakkakilpailutuksen mukaisesti sopimuksen allekirjoittaneiden urakoitsijoiden kanssa.


Oulaisissa talvikaudella 2022–2023 urakointiyritykset ovat:

Koulujen jääkiekkokaukalot ja luistinradat: KonePalosaari Oy

Katujen ja pihojen talvikunnossapito sekä teiden höyläys: Suvanto Infra Oy

Lumenajo: KonePalosaari Oy, Suvanto Infra Oy ja TP Maanrakennus Oy


Oulaisten kaupungin tekninen toimi korostaa, että talvikunnossapito on sääolosuhteiden yllättävien vaihtelujen takia haastavaa. Rankkojen lumisateiden jälkeen työt toisinaan ruuhkautuvat ja kunnossapitoon saattaa tulla viiveitä. Paikalliset yrittäjät tekevät ruuhka-aikoinakin parhaansa ja lumityöt hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Lisäksi Oulaisten kaupungin tekninen toimi muistuttaa, että kaupunki myöntää palvelusetelin oman pihan tai liittymän lumi- tai hiekoitustöihin yhden asunnon kiinteistölle (omakotitalo ja vakituinen asunto), jonka kaikki asukkaat ovat yli 75-vuotiaita tai vammaisia.

Oulaisten kaupunki toivoo kuntalaisilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä lumentulon mahdollisesti aiheuttamiin ruuhkatilanteisiin.

 

Lisätietoja:

  • Työpäällikkö Jari Mustonen, puh. 044 4793256
  • Kuntatekniikan päällikkö Tero Kahlos, puh. 044 4793254

 

https://www.oulainen.fi/ajankohtaista/aurauspalvelusetelin-hakeminen-2022